Overige video's

Meergranen boterham met appel-perenstroop en blauwe kaas

Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
6 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Besmeer de boterhammen elk met 1 eetlepel appel-perenstroop.
  2. Verdeel de walnoten erover en leg er verkruimelde blauwaderkaas op.
  3. Beleg met dungesneden plakjes peer.
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Aniet van der Wurff 17-07-2016
Smakelijk en snel klaar. Ik heb wat rucola toegevoegd met daarover een dressing van appelstroop en balsamicoazijn.