Overige video's

Mediterrane vissoep met knoflookcrostini

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Wortel (149)

Bereiden

  1. Snijd de (ontdooide) vis in kleinere stukken of repen. Meng ze met 2 eetlepels olijfolie, zout, peper, de helft van de knoflook en de tijm.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een soeppan en bak hierin de venkel, de wortel en de sjalotjes 2 minuten.
  3. Schep de tomatenpuree erbij en bak deze 1 minuut mee. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 5 minuten. Schep de vis erbij en stoof zachtjes 8 minuten.
  4. Meng de rest van de olijfolie met de rest van de knoflook. Bestrijk de broodplakken met dit mengsel en rooster ze even onder een hete ovengrill. Serveer ze bij de soep.
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Wortel (149)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.