Overige video's

Mediterrane tonijnsalade met warme honingvinaigrette

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de sperziebonen met zout in 10 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Scheur de slabladeren iets kleiner en verdeel ze over borden of een schaal.
  3. Schik de sperziebonen, de tonijn, de witte bonen, de uiringen en de tomaatpartjes op de sla.
  4. Verwarm de ingrediënten voor de dressing zonder te koken. Giet de warme dressing over de salade en garneer met de parten citroen en ei.

Variatie

Breid de salade uit met olijven, kappertjes of augurk. Vervang de tijm in de dressing door Provençaalse of Italiaanse kruiden.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.