Overige video's

Mediterrane plaattaart met geitenkaas

Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Verhit 4 eetlepels olijfolie en fruit hierin de uienringen met de helft van de knoflook 4-5 minuten.
  3. Bestrooi met zout, schep de tijm erdoor en laat afkoelen.
  4. Rol het deeg, eventueel in 2 stukken, uit en bekleed de bakplaat ermee.
  5. Duw de deegnaden tegen elkaar aan.
  6. Bestrijk het deeg met de tapenade en verdeel de uien en olijven erover.
  7. Leg de tomaatjes erop met de snijzijde naar boven en bestrooi met peper.
  8. Verdeel de geitenkaas erover en bak de taart 12-13 minuten in het midden van de oven.
  9. Meng de rest van de olijfolie met de overige knoflook, zout en peper.
  10. Neem de taart uit de oven, verdeel de rucola erover en besprenkel met de knoflookolie.

Bereidingstip

Neem deeg voor hartige taart in plaats van croissantdeeg.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.