Overige video's

Mediterrane kipstoof

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
9 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Bestrooi de kippenbouten met (grof) zout, peper en de bloem. Schud overtollige bloem eraf. Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de kip in porties om en om bruin. Neem uit de pan.
  2. Roer de aanbaksels los en fruit de knoflook een paar minuten op een lage stand. Voeg de kruiden toe en blus af met de wijn. Laat op hoge stand even koken en leg de stukken kip terug in de pan. Laat met het deksel op de pan op een lage stand circa 20 minuten stoven.
  3. Schep de olijven erdoor en laat nog 10-15 minuten zachtjes koken zonder deksel. Lekker met aardappels uit de oven of brood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.