Overige video's

Mediterrane kabeljauw 'sandwich'

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
4 g
Hoofdingrediënten Tagliatelle (60) Broccoli (124)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Dep de vis droog en verdeel in 8 gelijke stukken.
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  4. Meng de pijnboompitten met het broodkruim, de citroenrasp, tomaatjes, chilipeper, peterselie, zout, peper en de helft van de olie.
  5. Leg 4 stukken kabeljauwfilet op de bakplaat en verdeel hierover de helft van het broodkruimmengsel.
  6. Leg de overige 4 stukken vis erop en bestrooi met de rest van het broodkruim.
  7. Besprenkel met de rest van de olie en bak in het midden van de oven in 6-8 minuten gaar.
  8. Kook intussen de tagliatelle en de broccoli en serveer deze bij de vis.

Variatie

Vervang de kabeljauw door zalmfilet.

Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
4 g
Hoofdingrediënten Tagliatelle (60) Broccoli (124)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.