Overige video's

Mediterraan draadjesvlees

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
20 g

Bereiden

  1. Bestrooi het vlees met zout en versgemalen peper. Verhit de boter en olijfolie in een pan en bak hierin het vlees rondom lichtbruin.
  2. Voeg de uien, knoflook, rode peper en chorizo toe en bak even mee.
  3. Giet de hete vleesbouillon en rode wijn erbij en voeg de rozemarijn toe. Stoof zachtjes 2,5-3 uur met het deksel op de pan. Keer het vlees halverwege een keer om.
  4. oeg de laatste 15 minuten van de stooftijd de olijven toe. Bind de jus eventueel met allesbinder. Lekker met ciabatta of pasta en broccoli.

Variatie

In plaats van olijven zijn gedroogde tomaten op olie ook lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
20 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.