Overige video's

Mascarpone met witte chocolade en bramen

Gebruik je mascarpone altijd alleen maar voor tiramisu? Met deze romige kaas maak je nog veel meer lekkere en feestelijke desserts.
Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
32 g
Vezels 1 g
Zout 0,2 g
Print

Bereiden

  1. Klop de mascarpone met de likeur los en romig. Klop in een andere kom de slagroom stijf met de suiker. Schep eerst een deel van de slagroom door de mascarpone en dan de rest tot een egaal mengsel.
  2. Verdeel de helft van de verkruimelde koekjes over glazen en schep de helft van de mascarponeroom erop. Bestrooi met de helft van de chocolade en een paar bramen. Vervolg met de rest van de koekkruimels en mascarpone. Eindig met geraspte chocolade en een paar bramen. Garneer met muntblaadjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
32 g
Vezels 1 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.