Overige video's

Marshmallows

24 gemiddeld tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 115 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 0 g
Zout 0 g

Bereiden

  1. Bekleed de vorm met bak­papier. Meng de poedersuiker met de maizena. Bestrooi de bodem en zijkanten van de vorm met het poedersuiker­mengsel.
  2. Week de gelatine in koud water. Breng 225 ml water met de suiker in een steelpan zachtjes aan de kook.
  3. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan het suiker­water. Roer totdat de gelatine helemaal is opgelost. Neem de pan van de warmtebron en voeg de siroop toe.
  4. Klop circa 10 minuten met een mixer tot het mengsel minimaal in volume is verdubbeld en zacht en schuimig is. Schep het mengsel in de bak­vorm en besprenkel eventueel met druppels kleurstof.
  5. Roer met een vork de kleurstof door zodat er een gemarmerd effect ontstaat. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  6. Bestrooi de marshmallow met poedersuiker en snijd in blokjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 115 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 0 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Remmelt Krol 01-06-2019
Het is wel interessant om te maken. En het is ook lekker.