Overige video's

Marsepeingebakjes met frambozenroom

Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
11 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Leg de cakeplakken afgedekt in de koelkast. Mix met een elektrische mixer de roomkaas met de suiker smeuïg.
  2. Roer er met een vork de frambozen door. Smeer dit netjes uit over 16 stukjes cake. Stapel er steeds 2 op elkaar en dek af met de laatste 8 onbedekte stukjes cake. Zet de 8 stapeltjes afgedekt in de koelkast om op te stijven.
  3. Bestuif het werkblad met poedersuiker en rol de marsepein hierop uit tot een dunne lap. Snijd er gelijke rechthoeken van, groot genoeg om de cakejes geheel te bedekken.
  4. Roer de frambozenjam met een eetlepel heet water zacht en bestrijk hiermee de cakejes rondom met een kwastje.
  5. Leg een stukje marsepein als een dekentje over de cakejes en laat de hoeken in een plooi naar beneden vallen. Zet de cakejes met elkaar op een schaal. Decoreer eventueel met suikerwerk.
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
11 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.