Overige video's

Marokkaanse baghrir
Marokkaanse baghrir
(1)

Marokkaanse baghrir

Lekker en weer eens wat anders: Marokkanse baghrir. Deze pannenkoek heeft niet veel nodig: een beetje honing of Griekse yoghurt en je hebt een heerlijk ontbijt.
Categorie ontbijt, desserts
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 380 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 0 g

Voorbereiden

Meng alle droge ingrediënten in een kom. Giet 650 ml lauwwarm water in de kom van de blender en voeg de droge ingrediënten toe. Mix een halve minuut op een hoge stand en voeg dan een snufje zout toe. Mix nogmaals een paar seconden en laat dan circa 20 minuten afgedekt rijzen op een warme plaats.

Bereiden

  1. Bestrijk een koekenpan met antiaanbaklaag met olie en verwarm op een lage stand. De pan mag niet te heet worden. Giet een pollepel beslag in de pan en laat dit op laagste stand garen, tot de bovenkant van het beslag droog is en er heel veel gaatjes in zitten.
  2. Houd de gebakken pannenkoeken warm en bak nog meer pannenkoeken van het beslag. Lekker met honing en boter, hangop of Griekse yoghurt.
Voedingswaarde p.p.
Energie 380 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.