Overige video's

Mangochutney

4 gemiddeld hapje, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
0 g
Hoofdingrediënten Rode peper (410) Mango (133)

Bereiden

  1. Verwarm de olie en fruit hierin de ui in circa 5 minuten zacht en goudbruin.
  2. Voeg de knoflook en rode peper toe en fruit nog een minuut mee.
  3. Voeg de mango en de rest van de ingrediënten toe en breng op lage stand aan de kook. Laat de chutney nog circa 20 minuten zachtjes koken. Breng eventueel op smaak met wat zout.
  4. Doe de chutney in een schone pot en laat afkoelen. Serveer koud bij gegrilde kip of varkensvlees.
Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
0 g
Hoofdingrediënten Rode peper (410) Mango (133)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.