Overige video's

Mangobavarois

10 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Hoofdingrediënten Mango (130) Yoghurt (120)

Bereiden

  1. Schil een van de mango's, snijd het vruchtvlees van de pit en pureer het in de foodprocessor. Roer de mangopuree door een fijne zeef om de eventuele draden kwijt te raken.
  2. Week de gelatine een paar minuten in ruim koud water. Los de gelatine met aanhangend vocht op (de gelatine mag niet koken!). Roer de gelatine met de limonadesiroop en de mangopuree door de yoghurt en zet het mengsel in de koelkast.
  3. Klop de slagroom met de suiker bijna stijf. Spatel de slagroom door het yoghurtmengsel zodra dat begint op te stijven.
  4. Schep de bavarois in een mooie glazen schaal en zet afgedekt minstens 4 uur, maar liever nog een hele nacht in de koelkast.
  5. Schil de tweede mango en snijd het vruchtvlees in mooie parten van de pit. Garneer de pudding met de mangoparten en desgewenst nog met slagroomrozetten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Hoofdingrediënten Mango (130) Yoghurt (120)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.