Overige video's

Mango-yoghurtbavarois

Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
9 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Week de gelatine in koud water. Schil de mango. Maak met behulp van een dunschiller 12 lange slierten van de mango.
  2. Snijd de rest van het vruchtvlees van de pit en pureer glad. Verwarm deze mangopuree met de suiker, tot de suiker is opgelost.
  3. Neem de pan van de warmtebron en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Roer tot de gelatine is opgelost en laat het mengsel daarna afkoelen op kamertemperatuur.
  4. Voeg de yoghurt toe en roer goed door. Klop de slagroom stijf en voeg deze toe aan het mengsel.
  5. Giet de bavarois in mooie glazen en zet circa 3 uur in de koelkast om op te stijven. Garneer met de mangoslierten en muntblaadjes.

Wijnadvies

Serveer deze bavarois met een mousserende Gran Espanoso Cava Demi Sec.

Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
9 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.