Overige video's

Mango-muntgranita met sesamwafel

4 gemiddeld tussengerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
3 g
Hoofdingrediënten Mango (141)

Bereiden

  1. Verwarm de suiker met 100 ml water tot een siroop.
  2. Schil de mango's en pureer ze samen met de suikersiroop.
  3. Voeg de Prosecco en munt toe en schenk de massa in een ondiepe diepvriesschaal.
  4. Zet deze in de diepvries en laat het circa 2,5 uur bevriezen. Roer om het half uur even door (dit kan allemaal een dag van tevoren).
  5. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng voor de wafels de bloem met de boter en een snufje zout.
  6. Roer het eiwit, de poedersuiker en het sesamzaad erdoor.
  7. Strijk dit beslag op de bakplaat tot cirkels en bak ze circa 10 minuten in de oven.
  8. Schep de iets afgekoelde wafels van de bakplaat.
  9. Serveer de granita in glazen met de wafels erbij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
3 g
Hoofdingrediënten Mango (141)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.