Overige video's

Mango-limoensorbet en verse frambozen- saus

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 180 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Pureer het mangovlees met de limoen en honing helemaal tot moes. Verspreid het over een stukje bakpapier en leg dit afgedekt op een plat bord 2 uur in de vriezer.
  2. Houd een paar frambozen achter en pureer de overige frambozen met een paar druppels limoensap helemaal fijn tot knalrode saus. Zet dit afgedekt weg in de koelkast.
  3. Neem de bevroren fruitmoes uit de vriezer en hak het in stukjes. Pureer dit nogmaals (kort met de pulsknop, in de blender) totdat de ijskristallen helemaal fijn zijn.
  4. Doe de sorbet over in een bak en laat deze eventueel nog even in de vriezer staan. Of serveer direct in bolletjes met een beetje van de saus en wat achtergehouden frambozen.

Bereidingstip

Garneer eventueel met een paar schijfjes achtergehouden mango.

Wijnadvies

Kies voor een lichte wijn met een zoetje en een klein zuurtje: witte Crevino.

Voedingswaarde p.p.
Energie 180 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.