Overige video's

Mango-kwarktiramisu met amandel

6 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
19 g
Vezels 4 g
Zout 0,9 g

Voorbereiden

Leg de plakken cake op de bodem van een lage ovenschaal. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in dunne plakken van de pit. Pureer de helft van de mango en houd de rest apart. Verdeel de mangopuree over de cakelaag. Klop de kwark los met de mascarpone en gembersiroop. Verdeel dit mengsel over de mangopuree en strijk het glad met de bolle kant van een vochtige lepel. Zet de tiramisu minimaal 1 uur in de koelkast.

Bereiden

  1. Garneer de tiramisu losjes met plakjes mango.
  2. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin. Schep de basterdsuiker erdoor en strooi over de tiramisu.
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
19 g
Vezels 4 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.