Overige video's

Mandarijngranita met prosecco

4 eenvoudig tussengerecht, desserts, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 0 g
Zout 0 g

Bereiden

  1. Verhit de suiker met 100 ml water tot de suiker is opgelost. Meng deze suikersiroop met het mandarijnen- en citroensap en roer goed door.
  2. Giet dit mengsel in een breed, ondiep diepvriesbakje en zet circa 1 uur in de diepvries. Roer het mengsel vervolgens elk half uur goed door tot na circa 2,5 uur mooie ijskristallen zijn gevormd en alles bevroren is.
  3. Schep de granita in cocktailglazen, schenk de prosecco erbij en serveer direct.

Bereidingstip

Vervang voor de kinderen de prosecco in dit recept door koolzuurhoudend water met appel- of sinaasappelsmaak.

Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 0 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.