Overige video's

Mandarijn-panna cotta met kokos

Panna cotta is altijd een goed idee. Zeker deze variant met mandarijn en kokos! Net even een ander recept, maar wel heel erg lekker.
Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
23 g
Vezels 2 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Week de gelatine in koud water. Verwarm intussen de slagroom met de kokosmelk en suiker in een steelpan.
  2. Rasp 1 eetlepel van de mandarijnenschil en pers 1 mandarijn uit. Voeg de rasp, het sap en de helft van de kokos toe aan de kokosroom.
  3. Knijp de gelatineblaadjes uit. Neem de pan van de warmtebron en roer de gelatine met een garde door de room. Spoel de glaasjes om met koud water, giet de room erin en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
  4. Verwijder de schil van de overige mandarijnen en snijd in kleine blokjes. Garneer de panna cotta met de mandarijn en de overige kokos.
Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
23 g
Vezels 2 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.