Overige video's

Makreelsalade met groene appel en gegrilde nectarine

4 gemiddeld lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Vezels 6 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten Nectarine (30) Limoen (336)

Bereiden

  1. Verhit een grillpan. Bestrijk de plakjes nectarine met 1 eetlepel olie en gril 1-2 minuten aan beide kanten op een hoge stand.
  2. Meng de azijn met limoenrasp, -sap en de rest van de olijfolie. Breng de dressing op smaak met zout en veel peper.
  3. Meng de sla met de appel, ui en kappertjes. Giet de dressing over de salade en meng goed. Leg de salade op een schaal en verdeel de makreel en gegrilde nectarine erover.

Wijnadvies

De Australische blend van Chardonnay en Semillon van Stoney Creek is de ideale begeleider van deze makreelsalade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Vezels 6 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten Nectarine (30) Limoen (336)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.