Overige video's

Makreelsalade met appel en radijs

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
9 g

Bereiden

  1. Rasp de schil van 1 sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng in een grote kom sinaasappelrasp en -sap met de bosui, cayennepeper, yoghurt en honing.
  2. Schil de overige sinaasappels dik en snijd de partjes uit de vliesjes. Schep ze met de radijs, appel en bleekselderij door de dressing.
  3. Verdeel de sla gemengd met radijsblad over de borden of op een schaal en leg de salade en makreelfilets erop.

Bereidingstip

Vervang de makreelfilets door een hele makreel. Verwijder hiervan vel en graten en verdeel het visvlees in stukjes.

Variatie

In plaats van bleekselderij is fijngesnipperde venkel ook lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.