Overige video's

Makreelpakketje met spinazie en gember

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten Spinazie (188) Ketjap (31)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de stukken bakpapier op het werkvlak. Leg steeds in het midden van elk stuk papier een kwart van de spinazie en verdeel de gember erover. Bestrooi met zout en peper en leg een makreelfilet erop.
  2. Roer de ketjap en sesamolie door elkaar en verdeel dit over de makreel. Bestrooi de porties met de bosui.
  3. Vouw het papier over de vis heen dicht en draai de zijkanten als een toffee vast. Leg de pakketjes in een ovenschaal en stoom in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar.
  4. Serveer de pakketjes op een bord en vouw of scheur het papier open.

Wijnadvies

Kies bij dit recept voor de Hacienda Don Molina Chardonnay Reserve uit Chili.

Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten Spinazie (188) Ketjap (31)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.