Overige video's

Makreelcurry
 met komkommersalade

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1075 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
69 g
21 g
Vezels 2 g
Zout 3,8 g

Bereiden

  1. Kook de rijst. Meng de ingrediënten voor de komkommersalade en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verwijder het vel en de graten van de makreel en snijd het visvlees in stukken. Verhit de arachideolie en schep de makreel en currypasta naar smaak erdoor.
  3. Voeg de kokosmelk, vissaus, citroensap en honing toe en verwarm 5-7 minuten zonder te koken. Serveer de curry met de rijst en de komkommersalade. Garneer met de koriander en limoen.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de rode currypasta door groene currypasta.

Neem gerookte forel in plaats van makreel.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1075 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
69 g
21 g
Vezels 2 g
Zout 3,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.