Overige video's

Makreelcrostini met zoetzure radijsjes

6 eenvoudig hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
8 g
Hoofdingrediënten Radijsjes (74)

Voorbereiden

Verwarm in een pannetje de azijn met 100 ml water, de suiker en een snuf zout. Laat even afkoelen en giet dit mengsel over de radijsjes. Laat minimaal 1 uur staan.

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill op de hoogste stand. Bestrijk de plakken stokbrood rondom met olijfolie en bak ze knapperig onder de grill.
  2. Meng intussen de makreel, crème fraîche en bieslook door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep wat van de makreelsalade op de crostini en leg wat zoetzure radijsjes erop. Serveer de makreelcrostini op een grote schaal.

Bereidingstip

Radijsjes over? Je kunt ze in een luchtdichte pot circa 1 week bewaren in de koelkast. Lekker in salades of op een broodje kaas.

Wijnadvies

Schenk bij dit recept een lekker droge, witte Huiswijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
8 g
Hoofdingrediënten Radijsjes (74)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.