Overige video's

Makreelcrostini met appel en kervel

8 eenvoudig hapje, snack, amuse
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Prak de makreel fijn met de crème fraîche, de mayonaise, de kervel en de kappertjes.
  2. Snijd de appel in 8 dunne schijfjes en bestrijk de snijvlakken met citroensap.
  3. Besmeer de toastjes dik met makreelpaté en leg op elk toastje een schijfje appel.
  4. Bestrooi met de pijnboompitten en garneer met een takje kervel.

Wijnadvies

Ga voor wit waar net als in deze hapjes flink wat ‘fruit' in te ontdekken valt. Bijvoorbeeld Poème Marsanne Viognier, Sunny Mountain Chardonnay of Zuydpunt Chenin Viognier. Rosédrinkers kiezen Stoney Creek.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.