Snelle en makkelijke recepten

Snelle en makkelijke recepten

Heerlijke gerechten, snel klaar

Soms heb je geen zin of tijd om uitgebreid te koken. Geen nood: deze snelle recepten heb je in een handomdraai gemaakt! Maaltijden die binnen 15-20 minuten op tafel staan. Handig als je nog moet werken, sporten, de kinderen weg moet brengen of gewoon omdat je snel wil eten. Zorg ervoor dat je de boodschappen al in huis hebt, dan ben je helemaal snel klaar. Doe hier inspiratie op voor makkelijke recepten. Eet smakelijk! 

Snel recept avondeten

Op zoek naar een snel recept voor het avondeten? Ga dan voor een snelle pasta, zoals spaghetti avocara of een pastasalade. Wil je eens wat anders dan een pasta recept? Kies dan voor een goed vullende soep, zoals deze Mexicaanse bonensoep met tortillachips. Liever een bowl met lekkere ingrediënten? Maak dan eens de zilvervliesrijst bowl met tonijn en sugarsnaps of rijstnoedel bowl met garnalen. Ook lekker en klaar binnen 15 minuten: een pita met merguez worstjes en tzatziki!

Snel vegetarisch recept

Makkelijke én vegetarische recepten die binnen 15 minuten klaar zijn: het kan! Fijn, want soms is het best een uitdaging om snel een lekker recept op tafel te zetten. Gelukkig kun je op deze receptenpagina een heleboel leuke ideeën opdoen. Heb je inspiratie nodig voor snelle, vegetarische recepten voor doordeweeks? Ga voor een vegetarische pasta, zoals farfalle met broccolipesto of tortellini met paddenstoelen. Ook lekker én gezond: parelcouscous met bietjes en feta. En de leftovers? Die eet je gewoon de volgende dag als lunch!

Snelle eenpansgerechten
Snelle eenpansgerechten

Simpel, makkelijk en lekker

Snelle recepten
Variëren met pasta
Variëren met pasta

Van macaroni tot spaghetti

Meer pasta's