Makkelijke recepten

Makkelijke recepten

Snel aan tafel met makkelijke recepten

Geen zin of tijd om lang in de keuken te staan en uitgebreid te koken? In no time zet jij een lekkere maaltijd op tafel. Ga voor een makkelijk en eenvoudig recept waar je niet veel voor hoeft te snijden of een gerecht dat bijvoorbeeld niet lang in de oven hoeft. Wat dacht je van een eenpansgerecht, een lekkere maaltijdsoep of een snel pastagerecht? Eet smakelijk!
Bekijk de recepten

Eenpansgerechten

makkelijk gerecht

Als je op zoek bent naar makkelijke recepten, dan zijn de eenpansgerechten natuurlijk ideaal. Je hebt maar één pan nodig en dat betekent: alles in een pan, even geduld hebben en klaar! En je hebt ook nog eens minder afwas. Twee vliegen in een klap, toch? Een ideaal recept voor één pan is risotto. Het duurt wel even wat langer om dit te maken, maar je hebt maar één pan nodig! Deze vegetarische risotto met aubergine en mozzarella is een aanrader, net als risotto met spinazie en zalm! Liever een snelle en makkelijke curry voor doordeweeks? Dan is deze – de naam zegt het al – hurry curry echt iets voor jou.

Weinig ingrediënten

makkelijke spaghetti

Makkelijke recepten met weinig ingrediënten. Soms heb je niet veel tijd om te koken. Dan zit je niet te wachten op een ingewikkeld recept met veel ingrediënten en verschillende kruiden. Wij gingen terug naar de basis en zochten de lekkerste recepten voor je op met weinig ingrediënten. En eerlijk is eerlijk, simpele gerechten smaken vaak het lekkerst. Kijk maar naar de Italiaanse keuken! Daar blijven ze altijd bij de basis. Zoals deze spaghetti met basilicum, tomaat en mozzarella of spaghetti à la crème met spinazie. Een ander gerecht met weinig ingrediënten is deze makkelijke linzencurry met naan.

 
Voor doordeweeks
Voor doordeweeks

Koken met gemak

Doordeweekse recepten
Snelle eenpansgerechten
Snelle eenpansgerechten

Simpel, makkelijk en lekker

Snelle recepten