Overige video's

Maiskolven met tacokruiden en feta

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
9 g
Vezels 8 g
Zout 4,9 g
Hoofdingrediënten Feta (170)

Bereiden

  1. Steek de barbecue aan. Verwijder het blad en de draden van de maiskolven.
  2. Smeer de maiskolven in met de boter en bestrooi met de helft van de Mexicaanse kruiden. Verpak de kolven in aluminiumfolie en rooster ze op de barbecue in circa 35 minuten gaar.
  3. Neem de mais uit het folie en bestrijk met de mayonaise. Bestrooi rondom met de rest van de kruiden, feta en koriander.

Bereidingstip

Gebruik een kant-en-klare Mexicaanse kruidenmix voor dit recept, bijvoorbeeld voor taco's. fajita's of burrito's.

Snijd de maiskorrels van de kolven en gebruik ze als vulling voor bijvoorbeeld taco's.

Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
9 g
Vezels 8 g
Zout 4,9 g
Hoofdingrediënten Feta (170)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.