Overige video's

Maiskolven met peterselieboter en chorizo

Hier vind je een heerlijk recept voor maiskolven met peterselieboter en stukjes chorizo. Klaar? Happen maar! Ook lekker om nog eventjes op de barbecue te leggen voor een geroosterde smaak.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
18 g
Vezels 4 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de maiskolven 5 minuten. Meng intussen de boter met de peterselie en breng op smaak met zout en peper. Giet de maiskolven af en dep droog met keukenpapier.
  2. Bak de chorizo in een droge, hete koekenpan in circa 5 minuten goudbruin en knapperig. Verhit een grillpan. Bestrijk de maiskolven met olie en gril ze circa 5 minuten rondom tot er grillstrepen ontstaan.
  3. Bestrijk de maiskolven met de peterselieboter en bestrooi met de krokante chorizo.
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
18 g
Vezels 4 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.