Overige video's

Maiskoekjes met chilidip
Maiskoekjes met chilidip
(5)

Maiskoekjes met chilidip

Lekker als snack of tijdens de borrel: maiskoekjes met chilidip. Bekijk het recept voor de zelfgemaakte maiskoekjes hier.
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Klop het ei los met de melk en een snuf zout. Zeef het bakmeel boven een kom en maak in het midden een kuiltje. Giet het eimengsel erin en klop tot een glad beslag. Roer de mais, bosui, sambal en knoflook door het beslag.
  2. Verhit wat olie in een koekenpan. Schep met behulp van 2 lepels 3-4 porties beslag in de pan en strijk glad. Bak de koekjes in circa 2 minuten per kant lichtbruin en gaar. Laat de maiskoekjes uitlekken op keukenpapier. Herhaal tot het beslag op is.
  3. Meng de crème fraîche met de chilisaus en serveer als dip bij de maiskoekjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.