Overige video's

Maisbroodmuffins met abrikozen, amandel en limoenricotta

8 gemiddeld brunch, lunch, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Maal de sneetjes brood met de amandelen en de suiker fijn.
  2. Snijd de abrikozen in kleine stukjes. Meng het broodmengsel met de abrikozen, de rozijnen, de eieren, de melk en de boter.
  3. Schep dit mengsel in de muffinvorm of cakevormpjes zodat ze voor 3/4 gevuld zijn.
  4. Bak de muffins circa 20 minuten in het midden van de oven. (Dit kan ook een dag van tevoren, mits u ze daarna afgesloten bewaart).
  5. Meng de ingrediënten voor de limoenricotta en serveer deze bij de maisbroodmuffins.

Variatie

Neem in plaats van limoen bij de ricotta citroen en vervang basterdsuiker door 1 eetlepel honing. Vervang abrikozen eens door kersen.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.