Overige video's

Mais-cappuccino

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 240 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 1,8 g
Hoofdingrediënten Mais (72)

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de ui glazig. Voeg de rozemarijn en mais toe en bak de mais en ui lichtbruin.
  2. Houd 2 eetlepels peterselie apart om te garneren. Voeg de bouillon en de rest van de peterselie toe en kook 5 minuten. Pureer de soep met een staafmixer en zeef deze vervolgens.
  3. Voeg de melk toe en breng op smaak met zout en peper. Pureer de soep nogmaals om deze extra schuimig te maken.
  4. Serveer de soep in kopjes bestrooid met peterselie.

Bereidingstip

Serveer dit recept met geroosterd brood of soepstengels.

Voedingswaarde p.p.
Energie 240 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 1,8 g
Hoofdingrediënten Mais (72)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.