Overige video's

Mais-bonensalade
Mais-bonensalade
(2)

Mais-bonensalade

Maisliefhebbers opgelet! Deze salade is perfect om snel op tafel te zetten na een lange dag. En de restjes eet je de volgende dag als lunch!
Categorie lunch, klein gerecht, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verhit de zonnebloemolie en bak hierin de tempé in circa 8 minuten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Rooster de maiskolven op de barbecue of kook ze in circa 15 minuten gaar in water met zout. Snijd de maiskorrels van de kolven.
  2. Meng de mais met de cherry-/kerstomaatjes en kidneybonen. Voeg dressing toe en schep een paar keer om. Voeg de koriander en munt toe en schep weer kort om. Schep de seroendeng en de tempé erdoor.

Bereidingstip

Deze salade is lekker met sambal-kokodressing (klik hier voor het recept).

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.