Overige video's

Macaroni met parmaham en champignons

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
6 g

Bereiden

  1. Breng in een pan ruim water met zout aan de kook en kook de macaroni beetgaar.
  2. Fruit de ui circa 4 minuten in de olie.
  3. Voeg de knoflook en champignons toe en roerbak een paar minuten op hoge stand.
  4. Verlaag de temperatuur en bak de hamrepen en peterselie een paar minuten mee. Schep de uitgelekte macaroni erdoor, bestrooi met peper en serveer direct met de kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.