maaltijdsoep

Maaltijdsoep recepten

Goed gevulde soepen

Ben je op zoek naar maaltijd soep recepten? Soep als lunch of tussendoortje is altijd lekker, maar deze goedgevulde maaltijdsoepen zijn een hoofdgerecht op zich. Op koude dagen warm je pas echt lekker op met een bord of kom soep. Goedgevulde maaltijdsoepen vol verrassende smaken zijn dan alles wat je nodig hebt. Vandaag eten we soep!

Maaltijdsoep tomaat

maaltijdsoep tomaat

Ben je op zoek naar een vullende tomatensoep om als maaltijd te eten? Met de juiste vulling heb je genoeg aan een flinke kom soep. Om een soep vullend genoeg te maken zodat je er een maaltijdsoep van kunt maken, is het slim om vlees of vleesvervangers toe te voegen aan je tomatensoep, zoals kleine soepballetjes of tofu. Ook kun je ervoor kiezen om pasta toe te voegen, zoals vermicelli of kleine schelpjes. Linzen toevoegen is ook een goede optie. Extra groenten erbij en een sneetje brood en je hebt een vullende maaltijdsoep met tomaat!

Recept: Spaanse tomatensoep

Maaltijdsoep vegetarisch

vegetarische maaltijdsoep

Wil je een vegetarische maaltijdsoep maken? Lekker! Er hoeft niet per se vlees in een soep te zitten om er een vullende maaltijdsoep van te maken. Een tip om een vullende vegetarische maaltijdsoep te maken is om linzen of bonen toe te voegen. Peulvruchten bevatten veel vezels, zijn rijk aan koolhydraten, vitamines en mineralen en zijn daarom lekker een goed vullend ingrediënt voor je maaltijdsoep. Neem bijvoorbeeld deze linzensoep met kikkererwten, of currysoep met linzen en kokos.

Verrassende soepen
Verrassende soepen

Snelle soepen, bijzondere smaken

Meer lekkere soepen
Soep
Soep

Veelzijdige soepen uit heel Azië

Meer soep