Overige video's

Maaltijdsalade met paddenstoelen en gebakken camembert

Voedingswaarde p.p.
Energie 1350 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 48 g
Vet
Waarvan verzadigd
91 g
28 g
Print

Bereiden

  1. Snijd de camembert in punten. Zet bloem, ei en paneermeel klaar in verschillende diepe borden. Wentel de kaaspuntjes eerst door de bloem, dan door het ei en dan door het paneermeel.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie, fruit de knoflook en bak hierin de paddenstoelen kort. Schep de paddenstoelen uit de pan en houd ze warm.
  3. Meng 4 eetlepels olijfolie met de balsamicoazijn, zout en versgemalen peper en schep deze dressing door de sla.
  4. Verdeel de sla over 2 borden. Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de kaaspuntjes in circa 2 minuten goudbruin.
  5. Verdeel de kaaspuntjes met de paddenstoelen, uienringen en walnoten over de sla.
  6. Meng de bosvruchtenjam met het sinaasappelsap, de mosterd en port tot een sausje en sprenkel over de camembertpuntjes. Lekker met grof bruinbrood.

Bereidingstip

In plaats van camembert kun je ook brie gebruiken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1350 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 48 g
Vet
Waarvan verzadigd
91 g
28 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.