Overige video's

Luchtige vanille-hangop met gegrilde watermeloen

Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
10 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Maak de theedoek nat. Hang een zeef boven een kom en leg de theedoek in de zeef.
  2. Giet de yoghurt in de theedoek en laat circa 8 uur uitlekken op een koele plaats.
  3. Snijd het vanillestokje open, schraap het merg eruit en roer het merg door de uitgelekte yoghurt.
  4. Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en schep deze voorzichtig door de yoghurt.
  5. Bestrijk de watermeloen rondom met honing.
  6. Verhit een grillpan op een hoge stand en gril de stukken watermeloen circa 2 minuten per kant totdat er grillstrepen zichtbaar zijn.
  7. Verdeel de hangop over 4 kommen en serveer met de watermeloen en blauwe bessen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
10 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.