Overige video's

Lollypop petit fours

12 gemiddeld gebak, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 160 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
2 g
Vezels 0 g
Zout 0 g

Voorbereiden

Leg de bitterkoekjes plat op het werkvlak en steek een satéprikker aan de zijkant er minimaal tot de helft van het koekje in. Roer de poedersuiker met het vruchtensap tot een dik glazuur. Voeg wat poedersuiker toe als het glazuur te dun is, voeg een paar druppels sap toe als het te dik blijft. Doop de koekjes met de bolle kant in het glazuur en laat ze op de platte kant 1 uur drogen op een stuk bakpapier.

Bereiden

  1. Bereid de mix voor botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de crème in een stevig diepvrieszakje.
  2. Knip een heel klein puntje van het zakje af en spuit lijntjes of stippels op het glazuur. Garneer met de gebaksdecoratie. Serveer de lollypops in een hoog glas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 160 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
2 g
Vezels 0 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.