Overige video's

Loempia met vulling van mihoen en krabstick

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Bereid de mihoen in kokend water met 1 kippenbouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken.
  2. Knip de mihoen in grove stukken en meng met de lente-/bosuitjes, koriander, rode peper en krabsticks (surimi).
  3. Leg per loempia 2 vellen filodeeg op elkaar, leg er zo 4 in een ruitvorm op het werkblad en verdeel de vulling over het midden van de vellen.
  4. Sla eerst de zijpunten naar binnen en rol dan van onder naar boven op. Plak de randen vast met een beetje water en laat afgedekt met een schone doek in de koelkast rusten.
  5. Verhit 200 ml zonnebloemolie en bak de loempia's om en om in een paar minuten goudbruin en krokant. Houd ze eventueel warm in een lauwwarme oven.
  6. Lekker met chili- of sojasaus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.