Overige video's

Linzenstoof met zalm

Heerlijk voor als het buiten koud is: linzenstoof met zalm. Serveer de stoofpot met naan, lekker om mee te dippen! Een heerlijk recept dat in 20 minuten op tafel staat.
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
5 g
Vezels 9 g
Zout 2,3 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie in een stoofpan en bak hierin de knoflook, ui en komijn 2 minuten. Voeg de aubergine toe en bak circa 5 minuten mee.
  2. Voeg de linzen en tomaatjes toe en laat nog 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de linzenstoof over diepe borden of kommen en schep een lepel yoghurt erop. Leg de zalm erop, bestrooi met de peterselie en besprenkel met extra olijfolie.

Bereidingstip

Warmgerookte zalmfilets zijn al voorgegaard en hebben een heerlijke, rokerige smaak. Je kunt ook gewone zalmfilets gebruiken. Gril deze dan in circa 8 minuten rondom gaar en goudbruin, terwijl de linzenstoof staat te pruttelen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
5 g
Vezels 9 g
Zout 2,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.