Overige video's

Linzensoep met kerrie en zoete aardappel

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 264 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g

Bereiden

  1. Houd het groen van de selderijstengels apart. Verwarm de olie in een grote soeppan en fruit de uien op een lage stand in circa 5 minuten lichtbruin.
  2. Voeg de kerriepoeder, knoflook en aardappelblokjes toe en roerbak nog een paar minuten.
  3. Giet de bouillon erbij en kook 5 minuten door. Voeg de bleekselderij en linzen toe en laat nog 5 minuten zachtjes koken.
  4. Breng de soep eventueel op smaak met peper. Hak het selderijgroen grof en bestrooi de soep ermee.
Voedingswaarde p.p.
Energie 264 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.