Overige video's

Linzenschotel met paddenstoelen en worstjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 885 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
14 g
Vezels 11 g
Zout 4,5 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de worstjes in 3-4 minuten lichtbruin. Schep ze uit de pan.
  2. Bak de spekblokjes met de ui en knoflook 2-3 minuten in het bakvet. Blus af met de wijn en laat deze iets verdampen.
  3. Voeg de tomatenblokjes met sap, Provençaalse kruiden en kastanjechampignons toe en laat afgedekt circa 10 minuten stoven.
  4. Schep de linzen erdoor, leg de worstjes erop en verwarm zonder te koken. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Meng de sla met de dressing. Serveer de linzenschotel met de salade en stokbrood.

Bereidingstip

Bestrooi het gerecht extra met verkruimelde geitenkaas of feta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 885 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
14 g
Vezels 11 g
Zout 4,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.