Overige video's

Linzensalade met bietjes, geitenkaas en geroosterd spek

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
7 g
Vezels 11 g
Zout 2 g

Bereiden

  1. Kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in de bouillon. Giet ze af en laat uitlekken.
  2. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Rooster het spek in dezelfde hete koekenpan krokant.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla over borden.
  4. Schep de rode biet door de linzen en verdeel dit mengsel met de geitenkaas en walnoten over de sla. Giet de dressing over de linzensalade en leg het spek erop.

Wijnadvies

Jean Sablenay Sauvignon Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
7 g
Vezels 11 g
Zout 2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.