Overige video's

Linzensalade met aubergine en granaatappel

Deze linzensalade met aubergine en granaatappel met yoghurtdressing is heerlijk fris! Ideaal recept als vegetarisch hoofdgerecht of bijgerecht. Eet er een stuk brood bij en je hebt een complete maaltijd!
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
4 g
Vezels 11 g
Zout 0,6 g
Print

Bereiden

  1. Verhit 4 eetlepels olie en bak hierin de aubergine­ blokjes circa 15 minuten op middelhoge stand.
  2. Meng de linzen met de munt, sjalot, tomaat, citroenrasp, ­sap, en rest van de olijfolie. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan. Klop de pitjes uit de granaatappel.
  3. Schep de salade op een schaal en verdeel de aubergine erover. Besprenkel met de yoghurt en bestrooi met de sesam en granaatappelpitjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
4 g
Vezels 11 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.