Overige video's

Linzensalade met appel en munt

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Print

Bereiden

  1. Kook de linzen in de bouillon circa 20 minuten of volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de linzen niet te lang, zodat ze heel blijven.
  2. Snijd de radijsjes in plakjes en houd een deel apart als garnering. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep de radijs, rode ui, appel, bosui en dressing door de linzen. Leg de plakjes gerookte kip erop. Garneer met plakjes citroen en de overige radijsjes.

Bereidingstip

Je kunt ook linzen uit blik gebruiken, dan is de salade nog sneller klaar. Liever geen linzen? Deze salade is ook lekker met gekookte rijst.

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.