Overige video's

Linguini met ham en amandel-peterseliepesto

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1205 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
89 g
13 g
Vezels 6 g
Zout 1,2 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan.
  2. Pureer de amandelen met de knoflook, peterselie, azijn, kaas en olijfolie grof in een keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Giet de pasta af en vang wat van het kookwater op. Meng de gekookte pasta en 6 eetlepels van het kookwater met de pesto en voeg de rode peper toe.
  4. Bak al roerend circa 3 minuten in de pan op middelhoge stand. Verdeel de pasta over borden.
  5. Vorm roosjes van de ham en leg deze op de pasta. Bestrooi met flinters parmezaan.

Wijnadvies

Bij dit recept smaakt de Que Mas Sauvignon Blanc erg lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1205 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
89 g
13 g
Vezels 6 g
Zout 1,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.