Overige video's

Linguine met sardientjes en kappertjes
Linguine met sardientjes en kappertjes
(11)

Linguine met sardientjes en kappertjes

Zin in een lekkere, zomerse pasta? Kies voor deze linguine met sardientjes en kappertjes. Serveer er een sauvignon bij, een verfrissende combinatie voor op een warme dag.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
10 g
Vezels 5 g
Zout 1,1 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit intussen de olie en boter op middelhoge stand. Voeg de knoflook toe tot deze licht begint te kleuren. Voeg de tomaat toe en bak circa 2 minuten mee.
  2. Voeg de kappertjes, sardientjes en olijven toe en roer goed door. Giet de spaghetti af en schep samen met de peterselie door de saus. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Garneer de pasta met een handje rucola en bestrooi met de kaas.

Wijnadvies

Schenk bij dit recept een I Am Sauvignon Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
10 g
Vezels 5 g
Zout 1,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Hilde 01-06-2022
Heerlijk en makkelijk! Eigen aanvullingen/tips: voor iets meer spice voeg ik een rode peper toe, voor nog meer groenten extra tomaten en voor wat frisheid enkele druppels limoensap.
Hilde
01-06-2022
Heerlijk en makkelijk! Eigen aanvullingen/tips: voor iets meer spice voeg ik een rode peper toe, voor nog meer groenten extra tomaten en voor wat frisheid enkele druppels limoensap.
Lees meer