Overige video's

Linguine met courgette, zalm en citroen

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
17 g

Bereiden

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook circa 1 minuut op een lage stand. Giet de slagroom erbij en kook circa 5 minuten op middelhoge stand.
  3. Voeg citroensap en -rasp toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de gerookte zalm, courgettelinten en dille toe.
  4. Warm 3 minuten door en meng de pasta door de saus. Schep de rucola erdoor en serveer direct.

Wijnadvies

Een niet al te zware Chardonnay bij dit recept: Casa de Campo bijvoorbeeld.

Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
17 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.