Overige video's

Limoenspread

8 gemiddeld hapje, snack, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Boen de limoenen schoon onder heet water.
  2. Rasp de schil van 1 limoen en pers beide vruchten uit.
  3. Meng limoenrasp en -sap met de ricotta, Griekse yoghurt of kwark.
  4. Roer de mayonaise erdoor.
  5. Snipper de sjalotjes fijn of rasp ze.
  6. Meng de sjalot en de gehakte bieslook door de spread.
  7. Breng op smaak met zout en peper.

Bereidingstip

Dit recept is lekker bij vis of zeevruchten, zoals knoflookgarnalen, gerookte zalm of gekookte mosselen.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.