Overige video's

‘Hasselback’ aardappels

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
13 g
Hoofdingrediënten Vastkokende aardappel (123)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Klem 1 aardappel tussen 2 houten lepels of gebruik een keukentang. Snijd de aardappel om de 3-4 mm in, maar niet helemaal door. Doe hetzelfde met de andere aardappels. Leg de aardappels naast elkaar in een lage ovenschaal, met de inkepingen naar boven.
  2. Meng de olijfolie, knoflook, zout en peper en besprenkel de aardappels ermee. Bak de aardappels circa 45 minuten iets onder het midden van de oven.
  3. Meng de kaas met het paneermeel en bestrooi de aardappels ermee. Bak nog circa 5 minuten verder in de oven.
  4. Meng de crème fraîche met bieslook, zout en peper en serveer bij de aardappels.
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
13 g
Hoofdingrediënten Vastkokende aardappel (123)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.